OVER MARKO

ALTIJD DE BESTE OPLOSSING TEGEN EEN SCHERPE PRIJS!

(Ver)Bouwplannen?

Bent u van plan om te gaan (ver)bouwen? Wij hebben veel ervaring met ambachtelijk bouwen en met klanten die speciale wensen hebben. Kwaliteit en service zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Wij zijn in kleinbouw gespecialiseerd, maar gaan het complete traject van woningbouw niet uit de weg. Kleinbouw is o.a. verbouwingen, renovatie en onderhoud van gebouwen. Daarnaast leveren en monteren wij producten zoals keukens, badkamers en systeemplafonds en -wanden. Omdat wij werken met particulieren én zakelijke klanten, richten we ons tot alle doelgroepen

Laat u vooraf goed informeren


De huizenmarkt in Nederland is sinds het midden van de jaren ’90 totaal op hol geslagen. Gevolg van de extreme marktontwikkeling is dat niet alleen bestaande huizen alsmaar duurder geworden zijn, maar ook de prijs die men betaalt voor een kavel bouwgrond is in hetzelfde tempo gestegen. Als u nieuwbouwplannen heeft dient u tevens rekening te houden met het feit dat bouwmaterialen, gemeentelijke leges en de kosten voor de afwerking in en om de woning de laatste jaren alsmaar gestegen zijn. Aan die prijsontwikkeling lijkt vooralsnog geen eind te komen al is de huizenmarkt op zich wel enigszins tot rust gekomen.

Goede afwegingen maken is dus erg belangrijk en wie kan u nu beter over alle ins en outs van duurzaam en flexibel bouwen informeren dan de mensen van Marko Klok Kleinbouw! Wij hebben alle kennis in huis om samen met u tot een doordacht en inzichtelijk bouwplan te komen. Geen loze beloftes en schimmige vaktermen maar een reëel verhaal, afgestemd op uw woonwensen en persoonlijke (financiële) situatie. Een nieuw huis laat je tenslotte niet iedere dag bouwen en wij beseffen dat maar al te goed!

Van schetsontwerp tot oplevering: all inclusive advies en begeleiding!


Of het nu gaat om een aanbouw van een carport, serre of schuur, een complete villa, landhuis, bungalow, seniorenwoning, twee-onder-een-kapper, of om seriebouw in opdracht van een projectontwikkelaar of woningcorporatie, iedere bouwopdracht wordt door ons met dezelfde zorg en aandacht uitgevoerd. Vanaf het eerste schetsontwerp tot en met het overhandigen van de sleutel van uw nieuwe huis begeleiden wij het totale bouwproces voor u. Kleinbouw is dus niet alleen in uitvoerende zin een betrouwbare partner maar ook voor bouwtechnische zaken die bij het realiseren van een nieuwbouwwoning om de hoek komen kijken bent u bij ons aannemingsbedrijf aan het juiste adres.

Heeft u bouwplannen?


Loopt u met bouwplannen rond en zoekt u een bedrijf die uw droomhuis op traditionele wijze en met gebruikmaking van de beste materialen kan bouwen? Kijkt u dan eens even naar de fotovoorbeelden op onze website en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Laat hier uw nummer achter en wij bellen u zsm!