RENOVATIE

VAN SCHETSONTWERP TOT OPLEVERING!

Een vakkundige kantoor renovatie of woning renovatie

Een kantoor is een plek waar intensief gewerkt wordt, dag in dag uit. Op een gegeven moment heeft elk kantoor daarom een grotere of kleinere opfrisbeurt nodig. Een dergelijke klus kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Marko Kok Kleinbouw. Als ervaren en onafhankelijk dienstverlener weten wij precies wat er bij een renovatie komt kijken.
Van het verrichten van kleine bouwkundige aanpassingen en schilderwerk tot een intensieve winkel- of kantoor renovatie waarbij bijna letterlijk geen steen onaangeroerd blijft: onze mensen zijn u graag van dienst. En ook voor een vakkundige, grootschalige woning renovatie projecten kunt u bij ons terecht.

Woning- en kantoor renovatie op basis van uw wensen

Marko Kok Kleinbouw verzorgt gedeeltelijke of complete renovatie van bestaande ruimtes op basis van een gedetailleerd en goed gefundeerd renovatieplan. Een en ander gebeurt uiteraard altijd in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. De wensen van de klant vormen het uitgangspunt voor elke kantoor-, winkel- en woning renovatie die wij uitvoeren.

Ook de functionaliteit en uitstraling van de gerenoveerde ruimte zijn uiteraard kernelementen. Bovendien houdt Marko Kok Kleinbouw  een scherp oog op de kosten: voor zowel grote als kleinere budgetten behoort een vakkundige woning- of kantoor renovatie tot de mogelijkheden.

Alle disciplines binnen ons netwerk

Behalve in onze jarenlange ervaring, schuilt de sleutel tot ons succes in het feit dat vele vakdisciplines in ons netwerk zijn samengebracht. Wat voor werkzaamheden er dan ook nodig zijn voor uw kantoor renovatie of grote woning renovatie projecten, wij hebben vrijwel altijd de juiste mensen in huis om ze uit te voeren.

U heeft hierdoor ook niet te maken met de communicatieproblemen die nogal eens optreden als verschillende bedrijven met een woning- of kantoor renovatie aan de slag gaan. Dit vertaalt zich niet alleen in een goede prijs zonder onaangename verrassingen achteraf, maar ook in een snelle voltooiing van het renovatieproject.

Laat hier uw nummer achter en wij bellen u zsm!